En muslims 365-dagers livsguide

Siden 1973 ble Fazilet Takvim, som er publisert ved å velge viktig informasjon fra de mest prestisjefylte verkene, presentert for leserne etter å ha blitt undersøkt av en vitenskapelig komité.

Vårt mål er å sikre at muslimer kan utføre sine bønner og faste til rett tid og å gi nyttig informasjon for å beskytte dem mot farer som vil ødelegge deres ahirah.

Ved å beregne prinsippene og bønnetiden brukt av islamske lærde og astronomer i århundrer; Vi er i et forsøk på å oppnå en viktig tjeneste med vår portefølje som appellerer til verden. Fra og med 2019 beregner vi bønnetider med stor presisjon i 4050 byer i 205 land som bruker dagens teknologiske fasiliteter.

Kalenderen vår, som har dekorert veggene til millioner av hjem i årevis, tilbys til din tjeneste med forskjellige alternativer, slik at du kan dra nytte av mer. Vi tilpasser oss dagens forhold med veggkalenderen, bundet kalender i form av en bok og til slutt vår mobil applikasjon.

Fazilet Takvim utarbeidet ved bruk av verk fra Sunnah-lærde, fortsetter å være en livsguide for millioner av muslimer over hele verden

.

LAST NED APPLIKASJONEN PÅ MOBIL