PRESSE

NYHETER

Ærlige Muslimer

Takket være profeten Allah c.c. førte han oss til en måned med Ramadan. Siden denne velsignede måneden er barmhjertighet i begynnelsen av måneden, tilgivelse i midten og frihet fra sinn på slutten, bør vi som troende vise respekt for denne måneden så mye vi kan, og be og søke tilflukt for vår ummah Muhammad gjennom tilbedelse og hengivenhet.

Profetens profet Muhammed Mustafa (s.a.v) har sagt i sine hadis at man må gjøre mye veldedighet og gode gjerninger i denne måneden. Vi vil minne deg på våre religiøse forpliktelser som Fitra, Zakat, og Iftar. De som ønsker kan kontakte oss. Håper Allah c.c. aksepterer alle dine gode gjerninger du har gjort og vil gjøre.

I mellomtiden som Det Islamske Kultursenter I Stavanger gratulerer vi deg, våre dyrebare muslimske brødre og søstre, med måneden Ramadan-ı Şerif, og ber vår verdige Mawla om å være en av hans tjenere som kan få mest mulig ut av dette.

Det Islamske Kultursenter I Stavanger

Gratulerer alle Miraç Mirakelet!

Det Islamske Kultursenter i Stavanger gratulerer hele den islamske verdenen og deg, Mirakelet av profeten (MIRAC), og ber til Allah den Allmektige for slike dager og netter fulle av barmhjertighet og tilgivelse.

Kjære Muslimer!

Fra og med 04.01.2021 vil Moskeen vår være stengt for fredagsbønn til det blir tatt en ny beslutning på grunn av de strenge covid-19 tiltakene og restriksjonene som er på plass i hele Norge. Som Det İslamske Kultursenter i Stavanger ønsker vi deg og din familie helse og velvære.


03.01.2021

Salg av Rullekebab!

Det skal være salg av Rullekebab i Bergelandsgata 24. 4012 Stavanger, men på grunn av Covid-19, så skal det være take-away salg.

Dere er alle velkommen!

22.12.2020


Nye tiltak i Salatu-l Cuma 

Nye Covid-19 tiltak

På grunn av den høye spredningen av Covid-19, er vi nødt til å innføre et par nye tiltak i Det Islamske Kultursenteret for helsen til alle oss. Fra og med Torsdag 12.11.2020 vil vi innføre et påmeldingskrav for deltakelse i fredagsbønn. De som ønsker å delta i fredagsbønnen er nødt til registrere seg her. De påmeldte vil få hver sin plass ved ankomst og det vil være ny registrering for hver uke. De som kommer ikke har registrert får ikke adgang til moskeen. I tillegg ønsker vi å minne om å ta hensyn til de tiltakene fra tidligere. (Bønneteppe, avstand, forlate bygningen etter fredagsbønn, vudhu vil ikke være tilgjengelig osv.) 

Vi ber dere og våre kjære cemaah, om å følge de ovennevnte tiltakene. 

Yasin Tuzkaya 

Det Islamske Kultur Senter i Stavanger.

09.11.2020


Vær blant de første som mottar siste nytt!